USA Look все?


Рекомендуемые сообщения

sergikbsv    4

3 листопада, під головуванням заступника Міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка відбулось засідання робочої групи щодо вирішення проблемних питань сертифікації колісних транспортних засобів які походять, або вироблені в США.

Управління безпеки на транспорті та технічного регулювання Міністерства інфраструктури України опрацювало всі пропозиції членів робочої групи щодо вдосконалення процесу оцінки відповідності колісних транспортних засобів, які постачаються з країн, що не є договірними сторонами Женевської Угоди 1958 року та державами - членами ЄС.

В ході засідання після довгої дискусії членам робочої групи досягнуто консенсусу щодо спрощення процесу оцінки колісних транспортних засобів, котрі вироблені або походять зі Сполучених Штатів Америки.

«Відповідно до альтернативних Директив Європейського Союзу ми можемо не вимагати заміну лобового скла та заміну пасків безпеки, але заміна передніх освітлювальних приладів, повторювачів поворотів та наявність противотуманної фари повинна бути обов’язковою для автомобілів американського виробництва», - повідомив Юрій Лавренюк.

Напрацьоване рішення робочої групи буде передано Уповноваженому органу ДП «ДержавтотрансНДІпроект» для розроблення проекту технічного висновку щодо застосування об’єктивних доказів відповідності ременів безпеки, безпечності скла та скломатеріалів КТЗ, які постачаються з країн що не є договірними сторонами Женевської Угоди 1958 року та державами - членами ЄС відповідно до Регламенту Комісії (ЄС) від 22 лютого 2011 року № 183/2011.

Проект технічного рішення, наданий ДП «ДержавтотрансНДІпроект», буде розглянутий та ухвалений членами спеціальної робочої групи вже на наступному засіданні робочої групи щодо вдосконалення процесу оцінки відповідності колісних транспортних засобів, які постачаються з країн, що не є договірними сторонами Женевської Угоди 1958 року та державами - членами ЄС, яке відбудеться 10 листопада 2016 року.

 

лінк http://mtu.gov.ua/news/27897.html

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

sergikbsv    4

В проектах этого же Министерства полностью аутентичные автомобили к 2019 для прохождения тех. наблюдения.   

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Ingenieur    79

знову захист вітчизняного виробника, який давно вже вмер :AreYouSerious-min:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

sergikbsv    4

да нет, тут ты не прав, Ты же  знаешь, что только США по моему не вошла в   "Женевську Угоду 1958" там и о поворотниках и о прочем, она очень большая) У нас они желтые, там красные и т.д. Вот только за ремни безопасности не могу понять, да и анг. то со словарем(

 

А у нас мода как на хелу блек так и на "рожеві габарити пішла" и хочу донести к людям, что не все так просто в этой стране

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

    • Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу