Випуск сьомого покоління BMW 5-ї серії


vikdek

Рекомендуемые сообщения

vikdek    3

Згідно з відомостями, отриманими виданням Autocar від власних джерел у керівництві BMW, сьоме покоління 5-ї серії проектується на платформі компанії під назвою OKL (Oberklasse). Цей же “візок” у майбутньому послужить для будівництва наступників моделей 6-й і 7-ї серій, X5, X6 і абсолютно нового кросовера з індексним позначенням X7.Изображение

У силову лінійку BMW 5-ї серії, склад якої порадує потенційних покупців своєю різноманітністю, увійдуть в числі інших двигунів 3-циліндровий дизельний двигун потужністю в районі 150 к.с., трьохтурбінний дизель об’ємом 4.0 літра, що розвиває близько 400 к.с., і 600-сильний бензиновий 4.4-літровий агрегат V8. Двигуни будуть поєднуватися як з механічною шестишвидкісною трансмісією, так і дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач ZF. Поліпшити економічність автомобіля інженери BMW мають намір за рахунок зменшення спорядженої маси новинки – її кузов і шасі виготовлять з широким застосуванням алюмінію, карбону і тонкої сталі.

Зовнішність BMW 5-ї серії буде створена за мотивами концептуального автомобіля Gran Lusso Coupe, знайомство з яким відбулося наприкінці весни на щорічному фестивалі автоелегантності Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Дводверний шоу-кар, розроблений BMW у співпраці з відомим дизайнерським ательє Pininfarina , виглядає досить агресивним багато в чому завдяки оригінальним виштамповка на боковинах, злегка нахиленим вперед переднім фарам з хижим “пращурами”, фірмовій решітці радіатора, похилій лінії даху, двом величезним патрубки вихлопної системи і 21-дюймовим багатоспицевим дискам з низькопрофільною гумою.

BMW 5-ї серії покоління “next” планується як і раніше проводити в трьох кузовних модифікаціях: “седан”, “універсал” і “ліфтбек”.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

    • Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу