Nimiy 1 Поделиться Опубликовано 19 июля, 2015 Всім привіт. В мене чергова болячка з мотором яку я ніяк не вирішу. А вчора перед гаражем заглушив машину і більше вона не завелась. Сьогодні цілий день пробував реанімувати -не вийшло. Стартер крутить. Перевіряв бензонасос -качає. Тиск в рампі теж є Викручував свічки -нормальні, зразу пробував чи є іскра -також прострілює. Потім почав перевіряти датчики розпридвалу -1390 Ом, колінвалу -540 Ом. Заміряв між 2-3 ножку розємів самих датчиків, так -як між 1-2 і 1-3 ножками опору взагалі ніякого не було. Покищо незнаю чи проблема в датчику бо який опір він має давати я покищо не знайшов. Може хтось має інформацію по Характеристиках датчиків колінвалу і розпредвалу, бо іншої причини чому мотор не заводиться я не бачу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
knaight 191 Поделиться Опубликовано 19 июля, 2015 Покищо незнаю чи проблема в датчику бо який опір він має давати я покищо не знайшов. Може хтось має інформацію по Характеристиках датчиків колінвалу і розпредвалу если насос качает и искра есть значит датчик живой. похоже банально залило мотор. есть такое как будто мотор вот вот заведется но все же не заводится? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Nimiy 1 Автор Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 Так він щось пробує схватити но чогось йому не вистачає. Витянути свічки просушити? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
knaight 191 Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 да мотор банально залило Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Nimiy 1 Автор Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 Дякую! будем тоді сушити... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Nimiy 1 Автор Поделиться Опубликовано 25 июля, 2015 словом викрутив я свічки сохли два дні. Сьогодні вирішив пробувати заводити. Прийшов повкручавав -заводити і нічого.... повний ноль стартер крутить а вона навіть зхватувати не хоче... Виріши мотором не крутити і так безтолку.... Раніше писав про проблему стуку в мотрі ніби як компенсатори, от сьогодні вирішив зняти кришку і що я побачив: якимось дивом усі компенсатори з сторони впуску просто зжаті і лежать на самому низу 0_о .... З чим це може бути повязано??? Може забився якийсь масло канал??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.