Куди звернутися при болях у спині

Рекомендуемые сообщения

Ynine    0

Привіт усім. Останні кілька тижнів постійно ниє поперек. Особливо болить після фізичних навантажень або довгого сидіння. Спочатку думав, що просто перетягнув м’язи, але біль не минає. Вирішив, що час іти до лікаря, але не можу визначитися – до кого саме звертатися з такими симптомами. Можливо, хтось вже проходив подібне обстеження? Цікавить, як все відбувається, чи болісно це, і які методи лікування пропонують.

Drasly    0

У мене була схожа ситуація – біль у попереку не відпускав кілька тижнів. Сам спочатку не знав, куди йти, але мені порадили звернутись на консультацію ортопеда https://vertebra.ua/dіagnostika/konsultacziya-ortopeda-travmatologa.html Там зробили якісний огляд, перевірили рухливість суглобів, поставили попередній діагноз та направили на рентген. Усе чітко, без черг і зайвих призначень. Після результатів мені підібрали індивідуальну програму лікування – вправи, легку фізіотерапію та зміни в режимі дня. Вже за пару тижнів відчув суттєве покращення. Рекомендую не зволікати і звернутись до спеціаліста.

Ynine    0

Дуже дякую, якраз такого варіанту і шукав. Посилання відкрив, ознайомлюсь і запишусь найближчим часом.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу