Ynine 0 Поделиться Опубликовано Вторник в 14:43 Хочу дізнатись вашу думку: чи є сенс купувати армовані силіконові патрубки з внутрішньою спіраллю? Авто MAN, часто перевантажене, тиск у системі підвищений. Чи тримають вони краще за звичайні? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Drasly 0 Поделиться Опубликовано Вторник в 14:58 Так, у випадку з MAN краще брати саме армовані варіанти – там навантаження серйозне, і звичайні можуть не витримати. Я вже ставив такі на свій вантажник, і це справді відчутна різниця. Замовляв у GazOn – там є спеціальні моделі з підсиленням, і під конкретні марки. Якість на рівні, і доставка без затримок. Можу порадити глянути самостійно тут патрубки інтеркулера https://gazone.com.ua/uk/catalog/patrubky-interkulera/ – хороший сервіс і великий вибір. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.