Ynine 0 Поделиться Опубликовано 22 мая Привіт! Мені потрібно найближчим часом доїхати з Житомира до Дюссельдорфа. Розглядаю варіант автобусом — як дешевше та простіше. Може, хтось вже їздив? Які є варіанти по рейсах? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Drasly 0 Поделиться Опубликовано 22 мая Я саме так і їхав — автобусом з Житомира. Квиток купував онлайн, на сайті https://ewe.ua/route/avtobus-zhytomyr-dyusseldorf — усе пройшло швидко й без нервів. Автобус приїхав вчасно, водії були привітні. В салоні чисто, зручні крісла, працював кондиціонер, були зарядні розетки. Їхали десь добу, з регулярними зупинками. Якщо обирати між літаком і автобусом — для мене автобус комфортніший: без пересадок, без чекінів, одразу з центру до центру. До того ж на ewe.ua можна одразу побачити маршрут, вартість і навіть кількість вільних місць. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.