Ynine 0 Поделиться Опубликовано Пятница в 09:26 Підкажіть, хто їздив із Лодзя до Львова автобусом. Не хочу пересадок і складних маршрутів. Цікавить надійний сервіс, де можна все оформити онлайн. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Drasly 0 Поделиться Опубликовано Пятница в 10:55 Я нещодавно повертався маршрутом Лодзь Львів через сервіс https://contrabus.ua/pl/lodz-lviv можу точно сказати, що це один з найзручніших варіантів. На сайті легко знайти рейс, що підходить по годині та ціні, не потрібно оббивати пороги вокзалів. Обираєш дату, бачиш точку посадки в Лодзі та прибуття до Львова. Квиток приходить одразу після оплати — зручно і безпечніше, ніж паперові. Сам автобус був комфортабельний: чистий салон, кондиціонер, Wi-Fi, зарядки, нормальні сидіння. Виїхали точно за графіком, приїхали навіть на 15 хв раніше. Водії ввічливі, допомагають з багажем. Ідеально, якщо не хочеш заморочок. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.