MaksItaly 0 Поделиться Опубликовано вчера в 11:39 Усім добротного дня! Мені треба вивезти з батьківської хати в Сумах декілька шаф, побутову техніку та коробки з книжками. Підкажіть, до кого краще звернутися, щоб машини не довелося чекати пів дня, а водій не відмовився допомогти із завантаженням? Хто чим користувався останнім часом? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
DimaSirko 0 Поделиться Опубликовано вчера в 11:39 Двома місяцями раніше я якраз планував перевезення речей із Сум для своїх батьків і скористався цим https://novagruz.com/perevezennya-po-ukraini/z-sum.html сервісом за порадою знайомих. Мені сподобалося, що авто приїхало точно в обумовлену хвилину. Водій допоміг грамотно розмістити та закріпити всі коробки в кузові, щоб нічого не впало. До того ж ціну порахували заздалегідь під час подачі заявки, тож ніяких націнок після поїздки не вимагали. Спокійний і зручний сервіс. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.