Як підібрати якісний бавовняний спортивний костюм на флісі

Ynine

Рекомендуемые сообщения

Ynine    0

Привіт спільноті. Шукаю теплий спортивний костюм або окремо штани та худі з якісного трикотажу на флісі для прогулянок на свіжому повітрі. Дуже набридли речі, які після двох прань вкриваються кошлами, пускають ворс на футболку і розтягуються на ліктях та колінах. Хочу взяти щось довговічне від Champion чи Puma. Якої щільності повинна бути тканина на зиму. В яких магазинах зараз найбільший вибір таких костюмів, де можна все помацати руками та приміряти в залі.

Drasly    0

Щоб костюм не втрачав форму після першого сезону, тканина має бути не чистим тонким поліестером, а щільним футером із трьохнитки з високим вмістом бавовни та додаванням синтетики для стійкості до розтягування. Речі від Champion та лінійки Puma у цьому плані тримаються чудово: начіс всередині не сиплеться пластівцями, шви надійно прострочені, а поясний шнурок не висмикується. Я за такими речами зазвичай їжджу в MEGASPORT, бо це просторий мультибрендовий простір, де можна взяти в примірочну одразу три костюми різних марок і кольорів. Мені попадалися позитивні про мегаспорт відгуки , і мій досвід це підтверджує. Персонал швидко допомагає знайти відповідну ростовку, а дзеркала в залах дозволяють оцінити посадку з усіх боків. Дуже вигідно купувати з клубною картою через мобільний додаток, бо за кожну річ капають бали на майбутнє. Та й на залишках попередніх колекцій часто можна знайти акційні позиції зі знижками до -60%, що відчутно економить сімейний бюджет.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу