Ynine 0 Поделиться Опубликовано 16 часов назад Всім доброго дня. Шукаю нормальний онлайн сервіс, щоб швидко зробити стильні електронні запрошення на ювілей. Паперові листівки друкувати зараз не хочу, бо це дорого, довго і більшість їх просто викине через день. Пробував сам малювати картинку у фотошопі, але на телефоні виходить дрібно і лінки на локацію не клікаються. Хочеться знайти зручний конструктор із готовими українськими шаблонами. Хто де робив подібні сторінки для своїх заходів? Який сервіс можете порадити, щоб без зайвої мороки? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Drasly 0 Поделиться Опубликовано 16 часов назад Картинки з фотошопу зараз справді мало хто сприймає, це вже минуле століття. Люди відкривають їх на бігу, нічого не бачать і потім перепитують адресу текстом. Я коли збирав людей на вечірку, використав конструктор BigDaySpace , і це виявилося в рази простіше. Там уже є класні готові блоки, тобі треба тільки підставити свої дані. Вибираєш стиль, вписуєш дату, таймінг і ставиш активну кнопку з картою ресторану. Сторінка вантажиться моментально навіть якщо інтернет слабкий. Гості заходять з будь-якого смартфона, і все відображається дуже рівно і красиво. Мені особливо сподобалося, що там немає ніякої настирливої реклами чи зайвих реєстрацій для гостей. Вони просто тиснуть одну кнопку підтвердження і все. Я витратив на все про все хвилин сорок під каву. Результат виглядає солідно, друзі потім навіть питали, чи я не наймав дизайнера. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ynine 0 Автор Поделиться Опубликовано 16 часов назад Щиро дякую за корисний відгук. Ти дуже точно підмітив про картинки, саме через неклікабельні адреси я і кинув ту затію. Приємно чути, що гостям не треба реєструватися, бо зайві форми зазвичай тільки відлякують. Обов'язково зайду потестую цей конструктор. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.