Aristotel

Пользователи
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация

  • Имя
    Саша
  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Белая Церковь

Контакты

Достижения Aristotel

Новичок

Новичок (1/12)

0

Репутация

  1. думал тема "ОЛИСЕРВИСА" касается) а подобые вопросы, кто, что, во сколько, кому завезет решаются в привате)) Наверное ошибался...Актуальный вопрос о сбросе "ОИЛСЕРВИСА") Как зделать кустарно?
  2. Поясніть, будь ласка, ще раз про скидання "інспекшн" на 20-піновій колодці. Оліл сервіс мені скинули раніше 7 на масу. А як тепер "інспекшн" скинуть? 19 і 20 замкнуть між собою?
  3. Не работал обогрев заднего стекла на е34, м20б20 1988 год. Не подавалось напряжение на тен, но кнопка на панели загоралась. Полез к предохранителям (под сидение), а предохранитель на стекло (№35) розплавлен! Все выковырял, заменил предохранитель... работает)
  4. Здравствуйет. Проблема с обогревом зад стекла. Кнопка на панели загорается, но + на само стекло неподается! Может быть проблема в предохранителе? Или нужно искать розрыв провода от кнопки до стекла?
  5. спс за совет, буду смотреть на выходных)
  6. Нажимав на той концевик. Не тухне. "часто на петле багажника ломаются провода и коротят" Це, типу, потрібно шукать в замку (на кришці) зломані провода? Чи та питля, що на кузові внизу? (хба там внизу на кузові є провода?)П.С.Дякую!
  7. З приводу габаритів, змінив запобіжники, лапмочки і підчистив контакти, запрацювали) А от зі світлом в багажнику так і не розібрався...
  8. Доброго дня. Купив першу бмв е34, не працює обидва габарити (ззаду). 1) Підскажіть, будь ласка, як пов"язані передні і задні габарити? Якщо спереду горять, значить проблем з "предохранителем" немає? Потрібно дивиться лампочки і проводку? 2) Замінив лампочки в багажнику (а то були згоряні)... і помітив, що світло там постійно горить, навіть при вийнятому ключі. Машина на сигналізації, світло в багажникк горить! Так має бути? Що відповідає за відключення світла?