motors87

Пользователи
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация

  • Имя
    Виталий
  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Житомир
  • Модель авто, тип двигателя, пробег:
    BMW 520I, m50b20

Достижения motors87

Новичок

Новичок (1/12)

1

Репутация

  1. провода тонкі, сьогодні підключив пас. сидіння, підсвітка на кнопці працює, коли включаєш підігрів - то спочатку вмикається, але через секунд 5 - 10 вимикається, сидіння не обігрівається. Я вже і не знаю, мабуть все ж перегоріли.
  2. всі запобіжники начебто перевірив. працював вдійський, пас був відключений від фішки, а тепер жоден не працює. крім цього в мене трішки інща велика фішка,
  3. Ні, в мене сама фішка чорна і тільки на два проводи, коричневий та корич.-червоний. Можливо, щоб сидіння обігрівалися їх потрібно зєднати? Адже кнопка підігріву світиться, а обігріва не має. Крім цього дана фішка є і на пас. сидінні.
  4. сидіння механіка не замінювалися, підігрів був у комплектації, однак не можу зрозуміти куди йде фішка на два проводи. Я вже і сидіння зняв і нічого не можу знайти. в салоні виходить одна велика фішка до сидіння. також хочу додати, що в сидінні до фішки на два проводи коричневий виходить із великої фішки, а кор.-червоний йде до коси проводки в середину сидіння.
  5. Доброго вечора! вибачте що вмішуюсь, але в мене крім великої фішки, мається ще одна на два проводи, а саме один коричневий - інший коричнево-червоний, що це за фішка і куди її підключити? підскажіть будь-ласка. Крім цього стосовно підігріва - кнопка на сидінні горить, але сидуння не підігріваються, можливо хто знає підскажіть.