DimaSirko 0 Поделиться Опубликовано 1 час назад Планую встановити зарядки на своїй СТО, щоб клієнти могли заряджати авто поки чекають. Де знайти надійні електро зарядні станції для бізнесу з хорошою підтримкою? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
MaksItaly 0 Поделиться Опубликовано 1 час назад У мене невеличкий автосервіс, і я теж шукав варіант для клієнтів. Торік вирішив поставити кілька станцій, щоб люди могли підзарядитися. Знайшов хороший вибір саме на сайті, де спеціалізуються на електро зарядні станції для бізнесу . Замовив там три штуки під ключ — монтаж зробили швидко, підключили до мережі без проблем, і все працює вже рік без збоїв. Програма для моніторингу зручна, можна бачити статистику використання. Клієнти задоволені, багато хто залишається довше і замовляє послуги. Ціни адекватні, є підтримка, якщо щось треба налаштувати. Я радий, що обрав саме їх, бо все просто і надійно. Якщо плануєш для бізнесу — рекомендую. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.