Максим Коваль 0 Поделиться Опубликовано 24 июня Всім привіт. Мій адміністратор у салоні краси вже просто виє від навантаження: звіти, обдзвони клієнтів, облік матеріалів, ведення графіків... Половину часу витрачає на паперову рутину замість того, щоб нормально зустрічати гостей та продавати догляд. Хочу максимально спростити та організувати ці процеси. Хто впроваджував у себе якісь програми для оптимізації, з чого порадите почати вивчення питання? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Foster Quina 0 Поделиться Опубликовано 24 июня Почніть з автоматизації, бо вручну це не життя. Я сама довго шукала рішення, поки не натрапила на детальний огляд CRM для сфери послуг від відомого бренду Binotel. Вони створили круту систему Bookon. Там наочно показано весь тур по програмі та її переваги. Після впровадження ми взагалі забули про рутину. Робота салону тепер як по нотах: адмін щасливий, облік чіткий. Раджу глянути цей розбір, одразу зрозумієте, як усе налаштувати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.