Kretovich 7 Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2013 Всім привіт !!! Настала і моя черга мати гімор з приборкою. А саме, перестали працювати : датчик палива+спідометр+тахометр+датчик температури+кілометраж. Таке як підсвітка, показники поворотів+передпускові лампочки - працюють. Авто 525 TDS 1993р, LOW приборка. Прошу Ваших консультацій... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ingenieur 79 Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2013 я на своїй побідгибав контакти на платі, поки що допомогло. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2013 Якщо можна конкретніше, в якій платі і де її шукати. До речі на протязі тижня в мене вже було дві спроби вирубатися приборці, але запрацьовувала. Сьогодні я так зрозумів що вже не хоче... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ingenieur 79 Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2013 всі стрілочні прилади мають контакти довжиною біля 1 см для того щоб втикнути їх в пази плати. якщо розібрати приборку, то вона розкривається як книжка - прилади окремо, плата з лампочками окремо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2013 На разі дякую !!! Завтра, після роботи, буду вскривати приборку. Про її після операційний стан відпишу :) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ingenieur 79 Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2013 в мене та сама біда - інколи не працювали спідометр і витратомір палива, я розібрав приборку, спиртом все попротирав, подогинав контакти і все запрацювало. але всетаки інколи ця проблема з'являється. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 2 сентября, 2013 Зранку заводжу машину, прибори працюють. Всерівно вечером розберу, порухаю і почищу контакти... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
<<Костя>> 0 Поделиться Опубликовано 2 октября, 2013 всем привет!у меня та же проблема-падает спидометр и расход,на протяжении километра может заработать,а может сутки ,,спать,,...уже второй день по-нулям!подскажите пожалуйста! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
knaight 191 Поделиться Опубликовано 2 октября, 2013 тут два варианта ли бо контакты на приборке ли бо проводка в раене заднего моста приказывает долго жить. я бы начал смотреть с проводки. там больное место возле разъёма на редукторе Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 В мене сьогодні знов "День приборки". Їду, на раз фігась !!! Всі стрілки падають, починає світитися лампочка ABS+лампочка ремня+тормозна лампа. На спидометрі замість пробігу висвітлило "РРРРРР". Пару разів стрілка спидометра видала спроби підскочити, але не змогла. Що характерно, коли заглушив машину, витягнув ключі з замка, "РРРРРР" на спидометрі продовжувало світитися, аж поки не зняв приборку і від"єднав провода. Зараз буду пробувати чистити контакти, може щось допоможе... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
knaight 191 Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 "РРРРРР" на приборке это аналогично такой же надписи на БК означающей что прошивка кодера слитела или не читается Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 "РРРРРР" на приборке это аналогично такой же надписи на БК означающей что прошивка кодера слитела или не читается І як цю проблему вирішити ?Коли знімав прибоорку, то витягнув роз"єм і вставив, знову з"явився пробіг, але продовжували горіти лампочки ремня+ тормозів і стрілка рівня палива знов поплила на ліво... До речі в мою приборку приєднується тільки два роз"єми і вона не схожа на ці: http://e34club.com.u...noi-paneli-e34/ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ingenieur 79 Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 І як її ремонтувати ? Коли знімав прибоорку, то витягнув роз"єм і вставив, знову з"явився пробіг, але продовжували горіти лампочки ремня+ тормозів і стрілка рівня палива знов поплила на ліво... До речі приборка в мене не схожа на ті що описувалися в цій статті http://e34club.com.u...noi-paneli-e34/ а яка ж тоді? наскільки я розумію то кодер можна перепрошити, але думаю дешевше буде купити іншу приборку вже з іншим кодером. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 Я не можу зорієнтуватися як прикріпити фото... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ingenieur 79 Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 Я не можу зорієнтуватися як прикріпити фото...внизу під повідомленням кнобка Вибрати файл по англ та внизу завантажити. потім попередній вигляд і якщо все ок то відправити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 Дякую Коля !!! Мені потрібно було натиснути "Розширена форма" щоб дало можливість прикріпити файли. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ingenieur 79 Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 Дякую Коля !!! Мені потрібно було натиснути "Розширена форма" щоб дало можливість прикріпити файли.така сама як у мене Low приборка тільки для дизеля. Нічого незвичного :) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 Я підігнув контакти, як Ти радив раніше, завтра подивлюся, може допоможе... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ingenieur 79 Поделиться Опубликовано 17 октября, 2013 Я підігнув контакти, як Ти радив раніше, завтра подивлюся, може допоможе...я б ще клему з акамулятора зкинув би. думаю не завадить. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 18 октября, 2013 На разі приборка відновила своє існування, цікаво чи надовго :) ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2013 Привіт !!! Вчора був черговий, 2-х секундний глюк приборки. Засвітилися деякі лампочки, стрілки зарухалися і все вернулося на свої місця окрім показника температури. Тепер на холодний мотор стрілка знаходиться зправа, в червоній зоні, і в процесі прогріву мотора зміщується на середину. Виходить якась зворотня дія. Що може бути, знов приборка, чи може такі признаки мати якийсь датчик ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
knaight 191 Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2013 а если с датчика снять разъём стрелка так и лежит на красной ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2013 а если с датчика снять разъём стрелка так и лежит на красной ? Про який датчик йде мова ? Стрілка не лежить мертво, вона в процесі прогріву поступово переміщається(з права в ліво) на середину і на гарячому моторі займає своє робоче розташування(посередині) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
knaight 191 Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2013 я говорил о датчике температуры. да и на нем не мешало бы сопротивление померять Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kretovich 7 Автор Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2013 Це мабуть один з датчиків під впускним колектором ? Як їх розрізнити, який дає показник на приборку, а який на мозги ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.