E34TOUR95 119 Поделиться Опубликовано 5 мая, 2015 так питання треба було правильно ставити. А что я неправилного спросил??? К какому мотору какой вариант??? Втупую переписать текст много ума не нужно. Если уж продаешь что-то, то постарайся максимально изучить этот товар, и к каким моторам оно подходит. Еще вопрос - чем отличаются форсунки VALTEK type 34 от VALTEK type 30 ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 7 мая, 2015 так питання треба було правильно ставити. А что я неправилного спросил??? К какому мотору какой вариант??? Втупую переписать текст много ума не нужно. Если уж продаешь что-то, то постарайся максимально изучить этот товар, и к каким моторам оно подходит. Еще вопрос - чем отличаются форсунки VALTEK type 34 от VALTEK type 30 ? Впусту я нічого не переписую. Якби ти спитав для яких систем управління двигуном підходить варіатор, я б відповів. Коли тебе питають "який в тебе двигун?", ти кажеш сіменс або бош, чи говориш про об'єм та циліндри. Всі ці питання, що мені задаєш, тебе цікавлять, бо хочеш собі підібрати гбо, чи так нема чим занятись? Якщо не збираєшся купувати, то гугл тобі в поміч по всіх питаннях, заразом можливо мануальчик напишеш... І доречі, якщо ти адмін, це не дає тобі права принижувати будь-чию гідність ("Втупую переписать текст много ума не нужно."). І до речі, якщо щось запитуєш, то до кінця пропрацюй питання: двигуни М50В20 до 9/92 - система BOSCH; двигуни М50В20 з системою SIEMENS MS40 випускались з 9/92. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
BOKSTER 0 Поделиться Опубликовано 7 мая, 2015 чем отличаются форсунки VALTEK type 34 от VALTEK type 30 Тут по твоєму запитанню відповідь http://avtogas.org.ua/news/75/ Всім власникам М50 рекомендую брати форсунки Hana (одинарні, не рейкові). Вони хоч і дорощі, але своїх грошей коштують. Такі форсунки дуже добре можна розмістити знизу колектора. Відстань до врізки, яку можна розмістити майже під сам клапан, практично нульова. Відповідно двигун буде краще відзиватись на різкі зміни режимів роботи. Ці форси не обслуговуються, тому лазити до них не потрібно. Всі шланги і поводка будуть підколектором. Зовнішній вигляд мотору не зміниться. На всі М50В20 ставте ЧОРНІ, а на М50В25 ЧЕРВОНІ Hana (не залежно від наявності ваноса). Також всім порада! Перед тим як ставити газ, запитайте установщика, чи буде він вам настроювати установку "онлайн". Тобто катаючись з мами в машині по трасі. Якщо ні, то сміло посилайте його нахер. Або вимагайте знижку на вартість встановлення, бо робота не виконана на 100%. І ніякі автоадаптації тут не поможуть. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Romik520 0 Поделиться Опубликовано 8 мая, 2015 Доброго дня! Ціна комплекту ГБО на м50б20???? В ПП! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 8 мая, 2015 Доброго дня! Ціна комплекту ГБО на м50б20???? В ПП! відповів в лс чем отличаются форсунки VALTEK type 34 от VALTEK type 30 Тут по твоєму запитанню відповідь http://avtogas.org.ua/news/75/ Всім власникам М50 рекомендую брати форсунки Hana (одинарні, не рейкові). Вони хоч і дорощі, але своїх грошей коштують. Такі форсунки дуже добре можна розмістити знизу колектора. Відстань до врізки, яку можна розмістити майже під сам клапан, практично нульова. Відповідно двигун буде краще відзиватись на різкі зміни режимів роботи. Ці форси не обслуговуються, тому лазити до них не потрібно. Всі шланги і поводка будуть підколектором. Зовнішній вигляд мотору не зміниться. На всі М50В20 ставте ЧОРНІ, а на М50В25 ЧЕРВОНІ Hana (не залежно від наявності ваноса). Також всім порада! Перед тим як ставити газ, запитайте установщика, чи буде він вам настроювати установку "онлайн". Тобто катаючись з мами в машині по трасі. Якщо ні, то сміло посилайте його нахер. Або вимагайте знижку на вартість встановлення, бо робота не виконана на 100%. І ніякі автоадаптації тут не поможуть. При тиску в магістралі 0,8/1,0/1,2 bar, форсунки Hana дають наступну потужність: Hana чорні 20/25/30 к.с./на циліндр - тому підходять для 6 циліндрового двигуна потужністю120-180к.с. Hana червоні 26/32/39 л.с./на циліндр - тому підходять для 6 циліндрового двигуна потужністю156-234к.с. Hana зелені 33/42/50 л.с./на циліндр - тому підходять для 6 циліндрового двигуна потужністю198-300к.с. Hana сині 40/50/60 л.с./на циліндр - тому підходять для 6 циліндрового двигуна потужністю 240-360к.с. На М50б25 поставив зелені Hana. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Lyosha 0 Поделиться Опубликовано 8 мая, 2015 надо ГБО на М50В25 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 8 мая, 2015 надо ГБО на М50В25 відповів в лс Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Метис 2 Поделиться Опубликовано 11 мая, 2015 Привет!!!!Надо ГБО на м20в20 какие приемлемые по цене и качеству есть?????Ответ в личку плиз.... Машина 89-го года 6 цилиндров... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 11 мая, 2015 Привет!!!!Надо ГБО на м20в20 какие приемлемые по цене и качеству есть?????Ответ в личку плиз.... Машина 89-го года 6 цилиндров... відповів в лс Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
egor-22 0 Поделиться Опубликовано 14 мая, 2015 Интересует на м 50 в25. Ванос. Весь комплект Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 14 мая, 2015 Интересует на м 50 в25. Ванос. Весь комплект відповів в лс Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Daltonik 1 Поделиться Опубликовано 16 мая, 2015 И мне хотелось бе узнать цену на весь комплект на м50 б25 безванос. Спс Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 16 мая, 2015 И мне хотелось бе узнать цену на весь комплект на м50 б25 безванос. Спс відповів в лс Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
kraevoy 2 Поделиться Опубликовано 16 мая, 2015 поинтересуюсь и я, что там под м50б20 ваносный почем? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Thenya2006 0 Поделиться Опубликовано 17 мая, 2015 И мне в личку цену комплекта хорошего..на м50б20 без ваноса... И мне в личку цену комплекта хорошего..на м50б20 без ваноса... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 19 мая, 2015 И мне в личку цену комплекта хорошего..на м50б20 без ваноса...И мне в личку цену комплекта хорошего..на м50б20 без ваноса... відповів в лс Сьогодні комплект КМЕ поїхав до чергового покупця, правда на 4-циліндрове авто, ціна питання 5400грн. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Romik520 0 Поделиться Опубликовано 20 мая, 2015 Доброго дня, підскажіть будь-ласка томасето АТ09 підійде на двигун М50Б20 без вануса 150 к.с, на скільки він розрахований? Дякую! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Smol 0 Поделиться Опубликовано 21 мая, 2015 День добрый. Какая цена на м50 2 литра. интересует цена полного комплекта ?! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 21 мая, 2015 Доброго дня, підскажіть будь-ласка томасето АТ09 підійде на двигун М50Б20 без вануса 150 к.с, на скільки він розрахований? Дякую! Tomasetto AT09 Artic мощность до 240 л.с цена 1068 грнДень добрый. Какая цена на м50 2 литра. интересует цена полного комплекта ?! відповів в лс Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
kraevoy 2 Поделиться Опубликовано 22 мая, 2015 мне тоже ответь) м50б20 ванос Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 23 мая, 2015 мне тоже ответь) м50б20 ванос відповів в лс Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vovkaE34 0 Поделиться Опубликовано 26 мая, 2015 Привет!!!!Надо ГБО на м20в20 какие приемлемые по цене и качеству есть?????Ответ в личку плиз.... Машина 89-го года 6 цилиндров...відповів в лсА мне цену, на такой же. Можно? СпсПривет!!!!Надо ГБО на м20в20 какие приемлемые по цене и качеству есть?????Ответ в личку плиз.... Машина 89-го года 6 цилиндров...Привет, а не подскажеш как у м20 с датчиком колена, какой комплект гбо выбрать??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 27 мая, 2015 Привет!!!!Надо ГБО на м20в20 какие приемлемые по цене и качеству есть?????Ответ в личку плиз.... Машина 89-го года 6 цилиндров...відповів в лсА мне цену, на такой же. Можно? СпсПривет!!!!Надо ГБО на м20в20 какие приемлемые по цене и качеству есть?????Ответ в личку плиз.... Машина 89-го года 6 цилиндров...Привет, а не подскажеш как у м20 с датчиком колена, какой комплект гбо выбрать??? Привіт! Що ти маєш на увазі стосовно датчика колінвала? ГБО вибирається не по датчику колінвала, по датчику вибирається варіатор. Комплект ГБО для твого двигуна MINIKIT AC S61330 (STAG 300-6 ISA2 VE/AC150E/V+F) do 150KM - 1120zl*6,4грн=7168грн Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
maks520 0 Поделиться Опубликовано 27 мая, 2015 И мне в личку цену комплекта на м50б20 с ваноса... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alexey_AID 1 Автор Поделиться Опубликовано 27 мая, 2015 И мне в личку цену комплекта на м50б20 с ваноса... відповів в лс Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.