Yaroslav

Пользователи
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация

  • Имя
    Yaroslav
  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Чернівці
  • Модель авто, тип двигателя, пробег:
    BMW E34

Посетители профиля

743 просмотра профиля

Достижения Yaroslav

Новичок

Новичок (1/12)

0

Репутация

  1. Виникла така проблема з М50 2.0 92р.в. холостий хід відсутній повністю на бензині і на газу. Після пару км. ,коли добре нагрілась вроді все нормально, і появився я кийсь звук під капотом вроді як щелчки у вискомуфті. Що це може бути, чи можливо це через вискомуфту?
  2. Дістав стойки від дизельної Е 39, приміряв і нижня провушина яка кріпиться до ричага дуже легко входить в ричаг.Рідна входить з натягом. Чи не обламає болта?
  3. Якщо я правиль зрозумів, можна зібрати без проставки, але зменшиться кліренс задньої частини. Мої стойки вниз іде дуже тяжко вгору теж тяжко витягуються рукою, самостіно не повертаються, як думеєте під заміну? А стойки від Е39 підходять?
  4. Розірвалась задня права опора. Зняв стойку а там опора мертва, відбійник відсутній кусок. Купив нову опору Фебі. Суть питання ось в чому на старій опорі стояла проставка (походу алюміній) Чи потрібно мені його ставити І ще підскажіть як перевірити справність стойки?
  5. Yaroslav

    Ток утечки

    Проблема появилась недавно, на 20-у запобіжнику ток утечки 2.5А. Акумулятор умирає за ніч. Витягнув запобіжник, ніби все добре (суточний пробіг не зберігається, не працює цифровий годинник). Підскажіть в чому може бути причина, і що на цьму запобіжнику стоїть. Під капотом проводка "лов", в салоні "хай".
  6. А на М50V24 зможу я так провірити катушки?
  7. підскажіть хочу поміняти тормозуху, скільки її взагалі в системі?
  8. Купив диски 7J15H2 ET47 коли купляв сказали що зняли з 34-го кузова, походу мягко кажучи надурили. приміряв труться об амортизатор. Підскажіть чи допоможуть проставки і чи взагалі реально іх знайти. Чи може ліпше не заморочуватись і продавати їх. забув сказати диски 18 стиль.