www.exist.ua

Пользователи
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    11

www.exist.ua стал победителем дня 9 апреля 2020

www.exist.ua имел наиболее популярный контент!

Информация

  • Имя
    exist
  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Kiev
  • Модель авто, тип двигателя, пробег:
    exist

Посетители профиля

2 026 просмотров профиля

Достижения www.exist.ua

Специалист

Специалист (8/12)

12

Репутация

  1. Вітаємо, друзі! Зима вже тут, а ми вирішили зігріти ваші серця неймовірними призами від EXIST.UA! При покупці на суму від 200 грн ви автоматично стаєте учасником розіграшу суперпризів! Серед призів - потужна викрутка Bosch для дорослих та захоплюючі конструктори LEGO Technic Monster Jam для діток! Не гайте часу, бо акція триває до 15 січня 2024 року! Детальніше:
  2. Твоє авто потребує найкращого догляду! Бренд SUNOCO – це не лише олива високої якості, але і велика довіра водіїв з усього світу А ще суперновина для вас! До 30.09.23 в мережі EXIST.UA доступні акційні комплекти Sunoco. Комплект складається з каністри об'ємом 3,785 літри (галон) та каністри об'ємом 0,946 літри (кварта). Але ціна такого комплекту така сама, як звичайної оливи об'ємом 3,785 літри. Таким чином 0,946 літри ви отримуєте в подарунок Не гайте часу, мерщій за покупками! Детальніше:
  3. Metzger - продумані рішення для впевненого керування автомобілем! Обирайте якісний товар для себе, та отримайте шанс на чудовий приз від улюбленого бренду! До 30 жовтня 2023 року ви маєте унікальну можливість стати власником стильної брендової сумки на пояс Придбайте будь-який товар Metzger в мережі EXIST.UA і автоматично станьте учасником розіграшів. Детальніше:
  4. Забули, як склоочисники дбають про вашу безпеку та комфорт на дорозі? Ну, час оновити свої щітки та знову відчути себе королем(королевою) доріг! Але це ще не все! Купуючи нові щітки склоочисника, ви отримуєте шанс стати володарем фірмового набору торцевих головок від YATO! Що робити, щоб взяти участь у розіграші цього крутого набору? 1. Придбай від двох одиниць або комплект щіток склоочисників в мережі EXIST.UA 2. Ставай учасником розіграшу Акція діє по 24.09.2023 Не впустіть можливість покращити видимість на дорозі та зробити свій автомобіль ще стильнішим! Детальніше:
  5. Надійність щокілометра та впевненість щомиті - це SATO tech! Хочеш отримати стильну футболку? Шукай на сайті EXIST.UA продукцію SATO tech з позначками «Акція» Придбай будь-яку одиницю акційного товару та бери участь у розіграшах 40 брендових футболок! Акція триває з 01.09.2023 по 05.10.2023 Детельніше:
  6. Безкоштовна заміна оливи EUROREPAR на партнерських СТО в Україні! Як скористатися пропозицією? 1. Купуй моторну оливу EUROREPAR об’ємом 5 літрів в мережі EXIST.UA 2. Вибери одну із рекомендованих EXIST.UA CТО 3. Запишися на заміну Пропозиція діє по 31.12.2023 Детальніше:
  7. Освітлення — дуже важлива деталь в кожному сучасному автомобілі. Narva — ваш надійний провідник на дорогах. Увага, конкурс! Ти зареєстрований користувач сайту exist.ua і підписник сторінки у Facebook? Маєш чи хотів би отримати досвід користування автотоварами Narva? Залишай відгук понад два речення під даним постом і ставай учасником розіграшу стильного павербанку! Детальніше:
  8. Любиш робити покупки через мобільний додаток? Тоді інформація саме для тебе! Купуй будь-які товари через мобільний додаток EXIST.UA та бери участь у розіграші 8 Подарункових карток від «Епіцентр» номіналом 1000 грн Акція діє по 30.09.2023 Мерщій завантажуй додаток та оформлюй покупки. Детальніше:
  9. Акумулятор з доставкою за 0 грн Найвигідніша пропозиція по АКБ на ринку! Тільки у нас ви придбаєте АКБ за найприємнішою ціною та ще й з безкоштовною доставкою будь-куди. Скористайтеся перевагами покупок в EXIST.UA вже зараз! Детальніше:
  10. Red Line Oil - це не просто олива, це магія для вашого двигуна Від оливи для двигуна до трансмісійних рідин - цей бренд допомагає автомобільним ентузіастам перевершувати себе на дорозі! Купуйте у перевіреного партнера, тобто у нас, перевірені спортсменами оливи Red Line Oil Ukraine! Детальніше:
  11. Акція від EXIST.UA : «Подарунки* за покупки до Дня автомобіліста!» Купуйте в мережі EXIST.UA будь який товар та беріть участь у розіграші 4 наборів інструментів Forsage на 46 предментів. Акція діє з 26.10.2022 по 10.11.2022 Детальніше:
  12. Новий сезон – нові подарунки від Eurorepar! Придбайте товари бренду Eurorepar в мережі EXIST.UA та беріть участь у розіграшах супер призів. Акція діє з 04.10.2022 по 31.10.2022 Детальніше:
  13. Спільна акція від EXIST.UA та OPET: «OPETно подорожуй з моторною оливою восени!» Купуйте в мережі EXIST.UA продукцію ОРЕТ від 4-х л та більше відмічену позначкою «Акція» та беріть участь у розіграшах призів. Акція діє з 01.09.2022 по 30.09.2022 Детальніше:
  14. Спільна акція від EXIST.UA та EUROREPAR: «Призи до ювілею EUROREPAR!» Придбайте товари бренду EUROREPAR в мережі EXIST.UA та беріть участь у розіграшах супер призів. Акція діє з 16.08.2022 по 20.09.2022 Детальніше:
  15. Спецпропозиція від SWEET.TV для клієнтів EXIST.UA! Підключайте місяць топового тарифу! Детальніше: https://prg.exist.ua/sweettv-07-2022/