Wehr

Пользователи
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о Wehr

  • День рождения 17.05.1988

Информация

  • Имя
    Сергей
  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Киев

Контакты

Достижения Wehr

Прохожий

Прохожий (2/12)

0

Репутация

  1. Відпишусь, так як причина була не виявлена. Розбрав все, змінив прокладку впускного колектора, резинки на форсунках, перевірив всі з"єднання. промив рхх(хоч чистий був). Після зборки проблема пропала =) Грішу на прокладки впуска, зовсім дубові, + на герметику..
  2. В дорозі стали рости xолості, потім плавати 2000 - 3500, потім xолості уходять в відсічку. Щоб їxати далі, скинув дмрв, обороти зависають як і xолості, але в межах 1.5к - 3.5к. Пробував глушить подачу на клапан Xx, вроді він працює. Палець всасує, якщо прискнути туди карб клінером, обороти підвищуються. Так проїxав 340км з Карпат в Нетішин. Загнав в гараж. Поки - 20 ще день, треба придумати куди лізти. Але думаю причина не в датчикаx а меx. підсосі повітря. До того ж Тормоза при 3тьому вижимі дубіють. Не встиг заглушити, попробувати. Xоча стільки повітря навряд тудою зайде. Може я щось упустив ? Впускний знімати б не xотілось.
  3. Давай плани. Цікаво на якій конфігурації зупинилися і чому на такій. Що реально зробити за такий бютжет.
  4. Как одна из проблем, был удар при переключении передач. заменил две полуоси(были с люфтом). Удар почти прошел, но осталась проблема при переключении с первой на вторую(выключаю передачу - удар, включаю вторую - удар). Плюс в самом начале движения, когда в натяг, сцепление схватывает но обороты начинают плавать. И соответственно, можно отпустить сцепление и так и ехать, плавно дергаясь). Сцепление не буксует, педаль жесткая, есть еле заметная вибрация на педали. Сам маховик не цокает, но походу эти проблемы с оборотами и ударами от него. Цены на новый маховик красивые) Пока думаю над вариантами. Симптомы похожие у кого-то были?
  5. Придбав і поставив 2 клапана по номерах вище, все підійшло.
  6. Дякую, я так зрозумів це 2 клапана високого і низького тиску
  7. Минулого року, після купівлі авто, заправив кондиціонер. Після довгої роботи конд. видно жирні плями на декоративній накладці двигуна на проти заправочного клапана, да і він весь жирний і вологий. Перед заправкою, міняв на ньому резинове кільце, але не допомогло. Хтось рішав схожу проблему? Номер цього клапану не знайшов, щоб замовити. Можливо є замінник, чи контакти людей хто підбирає.
  8. У меня была 245 45 17, кидало страшно, поменял на 225 50 17, но все равно уводит в колеях. Ответ по топику. 255-50-17 у меня при любых загрузках не затирает. Диски et20 8 дюймов.
  9. За пробіг ,шашлик і знайомство. Без ночівлі. сам
  10. Wehr

    ксенон

    Всім привіт. Може є у когось фара на розбір і експеременти. Є людина яка займається заміною лінз, домовився з ним на рахунок підбора лінз на 34. Але треба фару для експерементів. Тест лінзи які він ставить на х5 і інші. Результати підбору і іншу інфу, потім гарно оформлю =)
  11. З допомогою knaight, проблема була знайдена) Обрив живлення на мозг. Раз уж знятий дпкв, спробую замінити його провід, бо він з скрутками і обірваний екран, поки буду шукати обрив живлення ебу.
  12. Ремонт затягується)) Із того, що уже радує. Передні аммо боже, з подушками лемф, і пружинами 525, були (530-540). Також 2 нижніх нових ричага TRW, верхній лівий новий лемф, сайленти в верхні поставив 750. І тільки після цього передок став подобатись! Правда грошей вишло, не кісло)) Ззаду замінив "яйця". Також свіжі ремені, кріплення вихлопа і лямбда =) Є проблема, кидає в сторони під час переїзду стику мостів, грішив на редуктор рульовий, але він виявився без люфтів. Під шумок, замінив бачьок і АТF. А от розвал-сходження 3д, показало, що заднє ліве колесо дивиться назовні. Я так зрозумів найменше чим тут можна відмазатися, це новим ричагом( І вчора, щей перший раз покатався на евакуаторі)) Довго я ловив цей глюк, іноді плавали оберти, підгазовувала сама, але раз в день - два. Але прийшов момент, і я заглох на ходу) гальмувати без вакууму, та ще забава) Встиг тільки зняти дпкв. Далі буде..)
  13. Ну як, ніхто не міняв передні пружини? Є ше Kilen 11100. Правда пишуть шо це той самий LESJOFORS .