новатор 10 Поделиться Опубликовано 18 марта, 2015 так як машину я ніколи не заводив ,купив після дтп., нарешті вирішив завести. лампочка бензо відповідно горить. залив 5 л - ніфіга ,не зхапускається ,залив ще 10 л -ніфіга. зняв шланг з фільтра паливного ,під машиною, надів трубку і в бутилку. на 23 пред подав + ,насос робить ,а з шлангочки тільки бульки повітря ідуть , в бутилці булькає а бензин не іде, що це може бути, ?????? з шлангочки якийсь тиск трохи йде ,але повітря. в баку мінімум 15-17 літрів бензо. що за фівгня ?????? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
АртемЕ34 28 Поделиться Опубликовано 18 марта, 2015 сними кришку с пола багажника и достань бензонасос, роботы 10 мин) может при ударе что то где то отпало Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
новатор 10 Автор Поделиться Опубликовано 18 марта, 2015 поняв, подивлюсЯ. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
новатор 10 Автор Поделиться Опубликовано 20 марта, 2015 розібрав ,тобто відкрив бак, а ТАМ !??? від лобового удару , та бочка ,в яку вставляється бензонасос - лежить боком ,зірвало з кріплень. добре ,що не поломало, ніфіга сєбе ,подумав я. з матюками ,на протязі 2 годин ,я попадав в кріплення, залазив рукою у бак (15 л бензо) ,а бензин холодний , якось попав ,закріпив ,насосс закачав бензин в е34, Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
АртемЕ34 28 Поделиться Опубликовано 20 марта, 2015 розібрав ,тобто відкрив бак, а ТАМ !??? від лобового удару , та бочка ,в яку вставляється бензонасос - лежить боком ,зірвало з кріплень. добре ,що не поломало, ніфіга сєбе ,подумав я. з матюками ,на протязі 2 годин ,я попадав в кріплення, залазив рукою у бак (15 л бензо) ,а бензин холодний , якось попав ,закріпив ,насосс закачав бензин в е34, видешь я же говорил что проблема в мелоче)))) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
новатор 10 Автор Поделиться Опубликовано 20 марта, 2015 добра дрібниця ,до речі ,там ту /кастрюлю/ на місце поставити - ціла проблемма ,2 години я мацав,лапав,тикав ті кріплення, всі операції можна проводити-лише однією рукою, з однієї сторони ,справа, кастрюля вставляється в потаї ,а з другої -вона має так би мовити листочки ,-які при вертикальному натисканні мають заскочити. як я не давив -не виходило ,доки не заліз в бак рукою, підклавши під саме кріплення в баку щось на зразок товстої лінійки, щоб воно не відходило до низу при натискані на кастрюлю, і тільки таким чином вдалося попасти. дуже проблемнно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.