Максим Коваль 0 Поделиться Опубликовано 2 часа назад Привіт! Маю сумніви щодо онлайн-бронювання. Наче адміністратор і так справляється, але помітив, що багато запитів у Instagram приходять пізно ввечері або вночі, коли ми зачинені. До ранку ці люди часто вже «перегорають». Чи реально автоматична система допоможе залучити таких клієнтів, і чи не буде плутанини з тими, хто дзвонить по телефону? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
dominik23 0 Поделиться Опубликовано 2 часа назад Якраз для таких випадків я підключив мобільний застосунок для кафе від компанії Binotel. Це виявилося порятунком для мого закладу, бо система працює 24/7 без вихідних. Тепер, навіть якщо я сплю, мій ресторан продовжує приймати замовлення. Це реально підвищило лояльність відвідувачів, бо їм не треба чекати дзвінка-підтвердження. Крім того, завдяки софту від Binotel я почав збирати якісну клієнтську базу, і тепер точно знаю, хто мої «постійники» і що вони люблять замовляти. Це зовсім інший рівень сервісу, до якого ми так прагнули. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.